• Prosimo izberite potrebne možnosti artikla.
prejmete cekine: +1

LED bralna lučka + brezplačna dostava

akcija
6,0€
cena
7,5€
prihranek
1,5€

* Obvezna polja

Pridobi 1 cekinov zvestobe

Podrobnosti o LED bralna lučka + brezplačna dostava

ČRNA LED BRALNA LUČKA (akcijska cena: 6 eur) - PONOVNO NA ZALOGI!

Črna led bralna lučka s sponko, ki jo preprosto pritrdite na knjigo vam omogoča udobno branje tudi v temi. Je izjemno lahka in prijazna za uporabo saj je izdelana iz kvalitetnih plastičnih materialov in aluminijaste sponke, za pritrditev na knjigo. Že v nekaj sekundah bo vaša knjiga razsvetljena tudi v popolni temi. Ta bralna lučka ima 360° gibljivost, da si lahko zagotovite popolno branje. Baterije so priložene (2x CR1220). Približna dimenzija: 15 x 6 x 3 cm.

-------------------------------------------------------------------------------------------
MINI LED BARVNA BRALNA LUČKA (akcijska cena: 6 eur)

Po funkcionalnosti je mini LED bralna lučka povsem enaka črni LED bralni lučki, njena prednost pa je v tem, da je še nekoliko manjša in lažja, prav tako pa nekoliko bolj zanimiva zaradi barvnih dizajnov. Baterije so priložene (2x AG13). Približna dimenzija: 10 x 2 x 2cm. Na voljo v različnih barvah.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------
MAXI+ LED BRALNA LUČKA ZA OKOLI VRATI (akcijska cena: 9,5 eur)

Maxi+ LED bralna lučka ima unikaten nenavaden dizajn. Bralno lučko obesite okoli vratu, ker je fleksibilna se povsem prilagodi vašemu telesu, konca pa upognete tako, da vam kar najbolj učinkovito svetita v knjigo ob branju al iv drugo površino po želji. Vsebuje 4 led žarnice, ki jih lahko prižgete posamično ali vsako posebej, glede na želje po moči svetlobe. Prav zato je zelo uporabna, saj lahko sami prilagajate željeno svetlobo. Njena prednost je tudi da uporablja navaden AAA baterije, ki jih lahko sami enostavno menjate. Baterije niso priložene (2x AAA). Približna dolžina: 56 cm.

 ------------------------------------------------------------------------------------------

 LED BRALNA LUČKA ZA NA OČALA (akcijska cena: 6 eur)

Majhna led lučka, ki jo s sponko namestite na okvir vaših očal in si tako zagotovite branje knjig v temi in imate pri tem povsme proste roke in prosto knjigo. Ko lučko namestite na okvir očal, jo lahko premikate za 360°. je majhna in lahka, tako da je sploh ne boste čutili, hkrati pa jo povsem enostavno namestite. Baterije so priložene (2x CR2032). Približna dimenzija: 3 x 4 x 2 cm.

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------

Vse bralne lučke bodo osvetlile knjigo in vam olajšala branje, ljudem okoli vas pa izboljšala spanec. 

Svetloba, ki jo bralna lučka ustvari, se približa naravni svetlobi in tako varuje vaše oči. Branje bo odslej naprej precej bolj sproščujoče!

Ne motite vašega partnerja z nočnim branjem vaše knjige.

Idealne so za potovanja, avtobusne izlete in kampiranje. Močna svetilnost lučke (LED) pa zagotavlja uproabo lučke tudi za druga hišna opravila!

Pogoji koriščenja

Za nakup enega izbranega izdelka  prejmete 1 cekin, ki ga lahko koristite za naročilo brezplačnih ponudb na Polovička.si

ZALOGA: Na zalogi.

Čas dostave: Najkasneje v 3 delovnih dneh po prejemu plačila. Za morebitno hitrejšo dostavo preverite na info@polovicka.si

PREVZEM in PLAČILO POŠTNINE:

- Cena vključuje stroške dostave!