Flosfest 2017 na Ljubnem: Kingston, Lana Jurčević, Toni Cetinski ...

akcija
9,5€
cena
19,0€
prihranek
9,5€

Podrobnosti o Flosfest 2017 na Ljubnem: Kingston, Lana Jurčević, Toni Cetinski ...

50 % ceneje ponujamo 18 dvodnevnih vstopnic za festival Flosfest 2017, ki bo v petek 28.7. in soboto 29.7. na Ljubnem ob Savinji. Natopili bodo Kingston, Lara Jurčevič Grupa Magazin in Toni Cetinski.  Vstopnica, naročena preko Polovičke je cenejša tudi od enodnvne festivalske karte!

TRENUTNO SO VSE VSTOPNICE REZERVIRANE. ČE SE BODO SPROSTILE, VAS LAHKO O TEM OBVESTIMO NA E-POŠTO. V TEM PRIMERU KLIKNITE NA VIJOIČNI GUMB IN VNESITE VAŠ E-MAIL NASLOV.

------------------------

Več o festivalu Flosfest:

Kar težko je verjeti, daje to že štirinajsta svečka na torti festivala, ki poteka na Ljubnem ob Savinji. Dvodnevni zgornjesavinjski festival namreč že 15. leto zapored za vas pripravlja nepozaben vikend dobre glasbe in dobre družbe, skratka obilo nore zabave.

 Klub Zgornjesavinjskih študentov tudi letos pripravlja, sedaj že dobro poznan tudi izven meja Savinjske doline, tradicionalni Flosfest

Letos v Vrbje prihaja nova zvezda na Balkanu Lana Jurčević, ki bo skupaj s Kingstoni popestrila petkov večer. Sobota bo letos v celoti rezervirana za hrvaško glasbeno sceno. Prvič na oder Flosfesta prihaja več kot odlični hrvaški glasbenik Toni Cetinski. Poleg njega bo večerno vzdušje popestrila tudi zimzelena hrvaška skupina Magazin, ki s svojimi ritmi vedno zagotovi zabaven večer za vse generacije!

 28. in 29. julija lahko na odru 15. Flosfesta pričakujete znane glasbene zvezde, prav tako pa povsem sveže obraze, predvsem pa težko pričakovanje nastopajoče, na katere se publika pripravlja že od lanskega julija, ko je bilo na Ljubnem ob Savinji še posebej pestro v družbi predvsem slovenskih glasbenikov.

 Konec julija je čas za zgornjesavinjski Flosfest

Vsako leto več kot 3000 glava množica dokazuje, da je prizorišče Vrbje na Ljubnem ob Savinji, kljub svoji oddaljenosti odlična lokacija za zabavo in druženje s prijatelji. Tudi letos bo poskrbljeno za kampiranje in pester dnevni program, na katerega se zoper vrača slavna nogometna milnica. Poleg tega pa bodo tudi tokrat organizatorji postregli s številnimi športnimi igrami na prav poseben, zgornjesavinjski način.

 Vse mlade in mlade po srcu vabijo, da se jim pridružite na že 15. tradicionalnem Flosfestu, ki zoper napoveduje nepozabno zabavo v Vrbju

----------------------------------------

Popust na Polovički je obračunan glede na ceno dvodnevne vstopnice na dan dogodka

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom z nadaljnimi navodili.

Po plačanem predračunu (ali izvedenem Paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno/plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo. S tem kuponom in osebnim dokumentom boste dvodnevno vstopnico prevzeli na festivalski blagajni na dan obiska festivala.