Komediji Moška copata v Rogaški Slatini in Iskrena spoved v Vojniku

akcija
7,5€
cena
15,0€
prihranek
7,5€

Podrobnosti o Komediji Moška copata v Rogaški Slatini in Iskrena spoved v Vojniku

Po polovični ceni ponujamo 20 stopnic za gledališki komediji po izbiri: Iskrena spoved, ki bo v soboto, 21. 10. 2017 ob 19. uri v Kulturnem domu Vojnik in Moška copata, ki bo v nedeljo, 22. 10. 2017 ob 19. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

Ponovno sproščene 4 vstopnice!

TRENUTNO SO VSE VSTOPNICE V NAŠI AKCIJI REZERVIRANE. ČE SE BODO SPROSTILE, VAS LAHKO O TEM OBVESTIMO NA E-POŠTO..V TEM PRIMERU KLIKNITE NA ŽELIM PONUDBO IN ZAPIŠITE SVOJO E-POŠTO.

Bi želeli biti v prihodnje pravočasno obveščeni o pol cenejših in brezplačnih ponudbah na Polovička.si? Brezplačno se registrirajte v desnem stolpcu.

-------------------------

Več o predstavah:

Iskrena spoved - 21. 10. 2017 v Vojniku

iskrena-spoved-1Bonifacij in Marija dva prav posebna  lika, ki sta zaznamovala kultno nadaljevanko, » Ena žlahtna štorija«  se nam  predstavljata v gledališki predstavi »Iskrena spoved«

Dva priznana izvrstna dramska  igralca,  Maja Blagovič in Milan Vodopivec  sta pripravila gledališko predstavo  »Iskrena spoved« s katero nas bosta popeljala  v njuno skupno življensko zgodbo, ki se navezuje na že omenjeno uspešnico. Vsekakor   zanimivo srečanje  z legendama  malih ekranov v živo na našem odru.

Vstopnice lahko dobite na vseh prodajnih mestih Eventima

 

 

 

Moška copata: nedelja, 22. 10. 2017 v Rogaški Slatini

moska-copata-slatna“Ste poročeni ali ločeni? Samski ali vezani? Imate otroka, nimate otroka? Potem je to prava predstava za vas. Moška copata, je monokomedija za vse generacije!”

Mislite, da ste copata? Greste lahko ven iz hiše, brez da bi povedali kam ste namenjeni? Seksate tolikokrat na leto, kot je praznikov? Imate ženske prijateljice? Ima vaša boljša polovica gesla od vašega maila in Facebooka? Je vaše prijatelje ljubezen tako zaslepila, da ne najdejo več vaše telefonske v imeniku?

Zakaj moramo paziti, kakšno ime izbrati za svojega otroka, kaj storiti, ko vas zasačijo pri »igranju s samim seboj« in kako ne poskušati zadovoljiti svoje življenjske sopotnice. Obudili boste spomine na izgubo nedolžnosti, prvega dopusta s punco in rojstvo prvega otroka

Resnica ni bila še nikoli tako zabavna, kot je v tej komediji, ki se bo brez izjem dotaknila prav vsakega. Kot pravijo naši dedki; »Vsi moški smo copate. Samo da, smo razdeljeni na tiste, ki to priznajo in tiste, ki to zanikajo.

Komedijo Moška copata v izvedbi Ranka Babića si boste lahko ogledali v nedeljo, 22. oktobra ob 19. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima.

---------------------------------------------------

Popust n Polovička.si je obračunan od redne cens vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred koncertom.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. prejmete cekine: +1
  akcija
  6€
  cena
  8€
  prihranek
  2€
  preverite podrobnosti Akcija traja do 29. 12. 2018.
  LED bralna lučka + brezplačna dostava
 2. akcija
  9€
  cena
  18€
  prihranek
  9€
  preverite podrobnosti Akcija traja do 19. 10. 2017.
  Komedija Neprilagojeni v Celju