Koncert Magnifica v Celju 2018

akcija
13,5€
cena
27,0€
prihranek
13,5€

Podrobnosti o Koncert Magnifica v Celju 2018

Po polovični ceni ponujamo 22 vstopnic za koncert Magnifica, ki bo v soboto, 19. maja 2018 ob 21. uri v dvorani Golovec Celje

VSTOPNIC V NAŠI AKCIJI NI VEČ NA RAZPOLAGO.

Če bi radi bili v prihodnje pravočasno obveščeni o cenejših ponudbah vstopnic in drugih storitev na Polovička.si, se registrirajte (desni stolpec) in prijavite na prejemanje e-obvestil.

-------------------------------------------

Več o koncertu:

Charlatan in romantik. Idealist in voajer, predvsem pa glasbenik, ki se od leta 1993 ni ustavil. Po razprodanem koncertu v Stožicah, kjer je za konec leta 2017 zaplesalo kar 12.000 ljudi, se nastop obeta še v Celju, v dvorani Golovec v soboto, 19. maja ob 21. uri.

Magnifico je v treh dekadah močno zaznamoval slovensko kulturo. Dal nam je 24000 poljubov, nam predstavil Silvijo, razbijal stereotipe, seznanil nas je s čefurji, pedri in ostalimi manjšinami, naučil nas je Marš na Drino in nam podaril samo ljubezen. Ko je zapel Hir aj kam hir aj go, se mu je zgodil export-import, potem pa še šarlatanska Tivoli in Cici Mici.

V svoji karieri je izdal osem avtorskih plošč in tri filmske albume, imel preko 1000 koncertov doma in po svetu.

Njegovi koncerti v balkan-disco ritmih publike ne pustijo pri miru, Magnifico pa s svojimi ljudsko-ekscentričnimi manirami dodatno podžiga vzdušje.

Vstopnice na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima (tudi splet)

----------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred koncertom.