Muzikal Veronika Deseniška na Starem gradu Celje

akcija
15,0€
cena
26,0€
prihranek
11,0€

Zaloga: Ni na zalogi

Podrobnosti o Muzikal Veronika Deseniška na Starem gradu Celje

42 % ceneje ponujamo 10 vstopnic (tribuna) za muzikal Veronika Deseniška na Starem gradu Celje in sicer za predstavo, ki bo v soboto, 30. 6. 2018 ob 21. uri.

VSTOPNICE PREKO POLOVIČKA.SI SO ZA PREDSTAVO 30. 6. 2018!

------------------------------------

V okviru festivala Celjski grad 2018 se na najveličastnejše slovensko odprto prizorišče, s svojo jubilejno 20. predstavo v že tretji sezoni, na Stari grad Celje vrača najveličastnejši muzikal Veronika Deseniška.

Muzikal Veronika Deseniška je edinstven glasbenogledališki spektakel, ki z glasbo Leona Firšta in besedilom Janeza Usenika pripoveduje legendarno ljubezensko zgodbo o Veroniki Deseniški in mogočni rodbini Celjskih grofov.

V predstavi, ki celjski grad oživi s 3D videomapping projekcijami in najnaprednejšo lučno tehniko, nastopajo Eva Černe, Srdjan Milovanović, Marjan Bunič, Boštjan Korošec, Klemen Bunderla, Marjan Bunič, Boštjan Korošec ter več kot 60 igralcev, plesalcev, pevcev in glasbenikov pod vodstvom maestra Simona Dvoršaka.

Prva uprizoritev se bo zgodila 30. junija ob 21. uri, tej pa bo sledila še predstava 7. julija ob 21. uri.

Vstopnice za predstave so že naprodaj na Petrolu, Pošti, v trafikah, Big bangu in vseh ostalih prodajnih mestih eventim.si!

------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka. Vstopnica velja le za predstavo 30. 6. 2018.


Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred začetkom muzikala.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. akcija
  5€
  cena
  10€
  prihranek
  5€
  preverite podrobnosti Akcija traja do 29. 06. 2018.
  Pranje perila v samopostrežni pralnici perila v Celju