Rock festival Hoomstock 2017 v Humu na Sutli

akcija
6,0€
cena
10,8€
prihranek
4,8€

Podrobnosti o Rock festival Hoomstock 2017 v Humu na Sutli

V prvi mednarodni ponudbi na Polovička.si 44 % ceneje ponujamo 25 festivalskih (dvodnevnih) vstopnic za rockerski festival Hoomstock 2017, ki bo v petek, 18.8. in soboto, 19.8. 2017 v Humu na Sutli na Hrvaškem (povsem ob meji z občino Rogatec)

----------------------------------------------------------------

Več o festivalu Hoomstock:

Samo še dobra dva tedna nas loči od 12. Hoomstocka, ki bo v Humu na Sutli 18. in 19. avgusta. Žal so Pips, Chips & Videoclips zaradi zdravstvenih razlogov odpovedali, dobra novica pa je, da se dosedanjemu line-upu (Elemental, Repetitor, Kojoti, Jonathan, Razdor, Brkovi, Cold Snap, persons from porlock in Teški Osjećaji) pridružujejo nova imena. To so: Mayales, Sassja, The Balkan Wanderers, Nina Romić, Auguste in Dog's Beach. S tem je line up letošnjega festivala Hoomstock dokončno zapolnjen.

Mayales so eden najzanimivejših psihedeličnih pop bendov na hrvaški sceni. Albume izdajajo redko (do sedaj samo tri), toda vsak brez izjeme je deležen odličnih odzivov publike in še posebej kritike. Pred kratkim izdani "Simbol za sunce" pri tem nikakor ni izjema.

BREZPLAČNO KAMPIRANJE!

Za potrebe festivala bo ponovno opremljen kamp, ki bo za obiskovalce popolnoma brezplačen. Kamp bo odprt od petka do nedelje. Tisti, ki bi želeli kampirati, se morajo predhodno prijaviti preko e-naslova prijava@hoomstock.com.

Opomnik: Festivalske vstopnice za Hoomstock so še vedno na voljo preko sistema Enrio. Cena v predprodaji: 70,00 hrvaških kun (9,45 eur). Na festivalski blagajni bo cena 80 kun, možen pa bo tudi nakup enodnevne karte.

Program po dnevih:

PETEK: Kojoti, Repetitor, Jonathan, Cold Snap, Persons from porlock, The Balkan Wanderers, Razdor, Dog's Beach

SOBOTA: Brkovi, Elemental, Sassja, Mayales, Nina Romić, Auguste, Lika Kolorado,Teški Osjećaji

-------------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka (80 kun), preračunane v valuto Euro po tečaju na dan 2. 8. 2017.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred predstavo.