Šola diatonične harmonike Polkaholik v Šmarju in Štorah

akcija
30,0€
cena
50,0€
prihranek
20,0€

Podrobnosti o Šola diatonične harmonike Polkaholik v Šmarju in Štorah

40 % ceneje ponujamo 6 paketov po 4 učne ure igranja diatonične harmonike pri harmonikašu skupine Atomik Harmonik Mihi Ojsteršku. Učne ure se lahko izvajajo ali v Šmarju pri Jelšah ali v Štorah pri Celju.

1 učna ura traja 60 minut in je individualna.

-------------------------------

Več o šoli harmonike Polkaholik:

Kakor vsepovsod v življenju so tudi pri učenju harmonike najpomembnejši prvi koraki. Pomembno je da so ti koraki, trdni, odločni in obloženi z veliko znanja. V naši šoli, je pomembna kvaliteta, zato se držimo stavka: "Kvaliteta, ne kvantiteta!", zato tudi na eno vajo pride en učenec. To pripomore k večji zbranosti tako učenca kot učitelja. Kar je prednost predvsem za vas bodoči harmonikaši in harmonikašice, saj se vam učitelj bolj posveti in vam temeljito razloži skladbo.


Miha Ojsteršek,  Harmoniko igram od svojega 7. leta. V dosedanji karieri sem si nabral že kar nekaj kilometrine in izkušenj z nastopanjem in poučevanje, trenutno pa si kilometrino nabiram v zelo znani slovenski skupini Atomik Harmonik, ki je s prihodom na slovensko glasbeno sceno naredila pravo revolucijo in pripomogla k povečanju priljubljenosti harmonike v Sloveniji.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim boste naročen paket 4 učnih ur diatonične harmonike  uveljavljali pri učitelju harmonika Mihi Ojsteršku.

Kupon lahko koristite do konca leta 2017

Posameznik lahko naroči največ 1 kupon.