Tečaj samoobrambe v Celju

akcija
20,0€
cena
40,0€
prihranek
20,0€

Podrobnosti o Tečaj samoobrambe v Celju

Po polovični ceni ponujamo 10 mesečnih vadnin za tečaj samoobrambe, ki poteka v prostorih Srednje tehnične šole v Celju.----------------------------------------------------------------------------
Več o tečaju samoobrambe:

Prvo pravilo v boju za življenje je Murphyjev zakon, tj. vse, kar lahko gre narobe, bo šlo narobe! Če je najmanjša možnost, da se bo napad razlikoval od vašega treninga, potem bo nekdo to naredil.

Treningi, omejeni na ponavljanje fancy tehnik in njih izvedbo v dogovorjenih pogojih, niso primerni za realne konfrontacije. Verjemite, videl sem (skoraj) vse: mma, boks, krav maga, jujitsu, systema, silat, aikido, karate in kung fu. Ves moj čas, denar, trud, porabljeni za učenje, mi niso prinesli drugega kot spoznanje, da je večina teh zadev eno in isto neuporabno sranje, zapakirano v drugo embalažo.

Veliko ljudi govori in si lasti zadeve, ki jih poučujem, toda ko pride do tega, kar ti ljudje dejansko počnejo, so to iste, zakomplicirane zvijače z dodatkom brc v mednožje, zato da lahko temu rečejo "realno". Kljub zagotovilom tistih, ki veljajo za "strokovnjake" na tem področju, stvar ni tako preprosta kot "on naredi to, zdaj pa jaz naredim to", pa čeprav izgleda realno.

Tak pristop je zanesljiva pot do batin - ravno obratno od tega, kar naj bi samoobramba bila.

ing. Nenad Durutović

Vadba v Celju poteka vsak torek in četrtek med 19.30 in 21.15 uro v prostorih srednje tehnične šole.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim boste mesečno vadnino za tečaj samoobrambe pri Društvu realne samoobrambe uveljavljali pri izvajalcih tečaja.

Kupon lahko koristite pri Društvu realne samoobrambe do vključno konca leta 2017.

Posameznik lahko naroči največ 2 enomesečni karti za vadbo samoobrame

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. top ponudba
  akcija
  20€
  cena
  45€
  prihranek
  25€
  preverite podrobnosti Akcija traja do 28. 06. 2017.
  Mesečna karta za Fitness ali skupinsko vadbo v Fitness centru Olimpus Žalec