Valentinov koncert skupine Crvena Jabuka v Podčetrtku

akcija
9,0€
cena
18,0€
prihranek
9,0€

Podrobnosti o Valentinov koncert skupine Crvena Jabuka v Podčetrtku

Po polovični ceni ponujamo 24 vstopnic za valentinov koncert skupine Crvena jabuka, ki bo v petek, 16. 2. 2018 ob 20:30 v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek.

Trenitno so vse vstopnice v naši akciji rezervirane. Če se bodo sprostile, vas lahko o tem obvestimo na e-pošto V tem primeru kliknite na "želim ponudbo" in vpišite svoje podatke.

------------------

Več o koncertu:

Najbolj romantičen bend prihaja 16. februarja v Podčetrtek, da ogrejejo srca že zaljubljenih in tistih, ki ljubezen še iščejo.

V 28. letih je skupina Crvena jabuka na svojih dvanajstih studijskih albumih posnela več kot 100 pesmi, katerih skupna rdeča nit je – ljubezen. A prav ljubezen je skrivnost dolgovečnosti fantov iz Sarajeva, ki so se davnega leta 1985 odločili posneti svoj prvi album.

Mojstre ljubezenske lirike odkrivajo vedno znova nove generacije poslušalcev po celotnem obnočju nekdanje države. Po dolgem času bodo zopet ogreli srca mnogih obiskovalcev, ki bodo lahko z njimi preživeli petkov večer v Dvorani Podčetrtek. Čaka vas odličen glasbeni večer, ki ga nikakor ne smete zamuditi!

Petek, 16. februar 2018, ob 20.30, Dvorana Podčetrtek
Vstopnice: TIC Podčetrtek, Eventimova prodajna mesta (Petrol, Pošta, splet ...)

-------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred dogodkom.