PRESTAVLJENO!! 40 let norosti: koncert Andreja Šifrerja v Šmarju pri Jelšah

akcija
7,5€
cena
15,0€
prihranek
7,5€

Trenutna zaloga: 1

Podrobnosti o PRESTAVLJENO!! 40 let norosti: koncert Andreja Šifrerja v Šmarju pri Jelšah

50% ceneje ponujamo 20 vstopnic za koncert Andreja Šifrerja - 40 let norosti. Nov datum koncerta je sobota,  7. 12. 2019 ob 20. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

---------------------------------------------------

Obvestilo organizatorja z dne 3. 10. 2019: Zaradi bolezni je jutrišnji koncert Andrej Šifrer: 40 let norosti ODPOVEDANO! Nov datum koncerta je v soboto, 7. 12. 2019. Vsi ki ste karte že kupili, veljajo za ta datum. Tisti, ki se na ta datum koncerta ne morete udeležiti, lahko vstopnico vrnete in se vam denar povrne.

Prvotna najava: Legendarni slovenski glasbenik Andrej Šifrer ob 40. obletnici izida svojega prvega albuma nadaljuje s koncerti po Sloveniji. 40 let norosti bo ikona slovenske glasbe sedaj predstavila tudi v Šmarju pri Jelšah.

Zgodilo se bo v petek, 4. oktobra 2019 ob 20. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

Andrej Šifrer je eden tistih slovenskih kantavtorjev, katerih pesmi zlahka ponarodijo in jim pomembnost s časom le raste. Ob 40 letnici izida svojega prvega albuma je vse te uspešnice zapakiral v odličen koncertni paket, ki ga predstavlja na vseslovenski jubilejni turneji in navdušuje staro in mlado.

S svojimi koncerti je že obnorel nekaj slovenskih koncertnih prizorišč, kmalu pa bo opus svojih uspešnic, ki so se rojevala vsa ta desetletja, delil tudi s šmarskim občinstvom.

V Šmarju pri Jelšah bomo imeli tako priložnost prehoditi Šifrerjevo pot, ki se je začela s slovitim "Zobobluesom", prvo malo ploščo iz leta 1977. Uspeh te je nato spodbudil snemanje prvega albuma v Londonu. "Moj žulj" je tako leta 1978 v naša ušesa prinesel klasike, kot sta "Stoj Marija" ali "Moje miške", pa tudi mnoge zahtevnejše pesmi. Tudi nadaljnje ustvarjanje Andreja Šifrerja je rodilo številne velike uspešnice, ki so zaznamovale slovensko glasbo in bodo naslednji teden donele tudi v Kulturnem domu Šmarje. Obeta se torej dogodek, ki ga enostavno ne smete zamuditi.

Ker na Šifrerjovih "40 let norosti" ponavadi dere cela Slovenija, vam priporočamo, da si čimprej zagotovite vstopnice. Te so na voljo v predprodaji v Knjižnici Šmarje pri Jelšah. V predprodaji jih dobite po 12,00 €, na dan prireditve, če jih bo seveda še kaj ostalo, pa po 15,00 €.

-------------------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred dogodkom.