Alya - Iz dnevne sobe v Šmarju pri Jelšah

akcija
9,0€
cena
18,0€
prihranek
9,0€

Trenutna zaloga: 6

Podrobnosti o Alya - Iz dnevne sobe v Šmarju pri Jelšah

50% ceneje ponujamo 18 vstopnic za koncert Alya - Iz dnevne sobe, ki bo v soboto, 12. 10. 2019 ob 20. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

-------------------------------------------------------

V Šmarje pri Jelšah prihaja glasbena poslastica, ki jo bo šmarskemu občinstvu pripravila Alya s koncertom Iz dnevne sobe, ki se bo zgodil v soboto, 12. oktobra ob 20. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah. Koncert 'Iz dnevne sobe' je glasbena poslastica in nova zgodba Alyinega ustvarjanja - tako je tudi naslov njenega najnovejšega albuma, na katerem so zbrane vse njene uspešnice, v preoblikovanih aranžmajih. Obeta se nam prav poseben glasbeni večer z okusom, ki bo še bolj oseben, intimen in na katerem bo Alya predstavila nekaj novih pesmi, hkrati pa poslušalcem ponudila tisto najboljše iz preteklih let svojega glasbenega ustvarjanja, v drugačnih - akustičnih aranžmajih.

!!!Po koncertu sledi pravo sladko razvajanje - pogostitev vseh obiskovalcev s kozarčkom 'Penine Alya', Radgonskih Goric!!! Na odru se bo Alyi pridržil odličen MPZ OŠ Šmarje pri Jelšah, ki bodo skupaj z Alyo odpeli nekaj njenih največjih uspešnic. Število vstopnic je omejeno, zato pohitite z nakupom v predprodaji! VSTOPNICE so na voljo na blagajni knjižnice in kulturnega doma Šmarje pri Jelšah.

Cene vstopnic:

 • 10€ - otroška, do 14 let
 • 15€ - predprodaja (do vključno 10. 10.)
 • 18€ - redna prodaja

Se vidimo v Šmarju pri Jelšah, v soboto, 12. oktobra, ob 20:00 uri. Obeta se nepozaben koncert in prelepo doživetje, zato vabljeni!

-------------------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred dogodkom.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. akcija
  14€
  cena
  23€
  prihranek
  9€
  Glasbeni spektakel QUEEN Symphony v Celju
 2. akcija
  40€
  cena
  80€
  prihranek
  40€
  Sezonske vstopnice KK Šentjur za domače tekme v vseh tekmovanjih sezone 2019/2020