Flosfest 2018 na Ljubnem: Ines Erbus, Grupa Vigor, Big Foot Mama in Tabu

akcija
6,0€
cena
12,0€
prihranek
6,0€

Zaloga: Ni na zalogi

Podrobnosti o Flosfest 2018 na Ljubnem: Ines Erbus, Grupa Vigor, Big Foot Mama in Tabu

Do 50 % ceneje ponujamo 24 enodnevnih vstopnic (na izbiro petek in sobota) za festival Flosfest 2018, ki bo v petek 27.7. in soboto 28.7. na Ljubnem ob Savinji. Natopili bodo Ines Erbus, Grupa Vigor, Big Foot Mama in Tabu.

Cena petkove vstopnice v redni prodaji je 10 €, sobotne pa 12 €. Cena na Polovička.si za eno ali drugo 6 €

----------------------------------------

Več o festivalu Flosfest:

Letos poteka že 16. Flosfest na Ljubnem ob Savinji. Dvodnevni zgornjesavinjski festival tudi letos za vas pripravlja nepozaben vikend dobre glasbe in dobre družbe, skratka obilo nore zabave.

Klub Zgornjesavinjskih študentov tudi letos pripravlja sedaj že tradicionalni festival Flosfest, ki je postal dobro poznan tudi izven meja Savinjske doline.

Letos na prireditveni prostor Vrbje na Ljubnem ob Savinji ponovno prihajajo štiri zveneča glasbena imena.Petkov večer bosta množico zabavala Ines Erbus in Grupa Vigor z dalmatinskimi ritmi. Sobota pa bo letos v celoti rezervirana za rock ritme saj bosta ta dan na odru Flosfesta nastopili dve izmed najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Big Foot Mama in Tabu.

27. in 28. julija se torej pripravite na noro zabavo na Ljubnem ob Savinji.

Konec julija je čas za zgornjesavinjski Flosfest

Vsako leto več kot 3000 glava množica dokazuje, da je prizorišče Vrbje na Ljubnem ob Savinji, kljub svoji oddaljenosti odlična lokacija za zabavo in druženje s prijatelji. Tudi letos bo poskrbljeno za kampiranje in pester dnevni program s slavno nogometno milnico. Za razliko od prejšnjih let so organizatorji tokrat pripravili nekaj inovacij, saj se iz Vrbjega letošnji dnevni program seli na nogometno igrišče Foršt. Tudi letos so za vas pripravili res #malbl nagrade, zato se splača priti in zmagati! Poleg milnice bodo organizatorji tudi tokrat poskrbeli še za številne druge športne igre na prav poseben, zgornjesavinjski način.

Vsi mladi in mladi po srcu torej vabljeni na že 16. tradicionalnem Flosfestu, ki zopet napoveduje nepozabno zabavo.

Vstopnice so na voljo na Eventim.si

----------------------------------------

Popust na Polovički je obračunan glede na ceno vstopnice na dan dogodka

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom z nadaljnimi navodili.

Po plačanem predračunu (ali izvedenem Paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno/plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo. S tem kuponom in osebnim dokumentom boste dvodnevno vstopnico prevzeli na festivalski blagajni na dan obiska festivala.