Glasbeni spektakel QUEEN Symphony v Celju

akcija
13,5€
cena
22,9€
prihranek
9,4€

Zaloga: Ni na zalogi

Podrobnosti o Glasbeni spektakel QUEEN Symphony v Celju

41% ceneje ponujamo 24 vstopnic (parter - stojišče) za glasbeni spektakel QUEEN Symphony, ki bo v soboto, 19. oktobra 2019 ob 20. uri v celjski dvorani Golovec.

-------------------------------------------------------

Na oder dvorane Golovec v Celje prihaja največja evropska Queen Real Tribute skupina na svetu ob spremljavi 55-članskega mednarodnega simfoničnega orkestra Muzikon in zbora. Spektakel se bo zgodil v soboto, 19. oktobra 2019 ob 20. uri.

Filmska zgodba o Freddieju Mercuryju in skupini Queen podira vse rekorde. Postal je najbolj gledana glasbena biografija vseh časov in eden od najbolj gledanih filmov vseh časov v Sloveniji. Film je na letošnjih oskarjih prejel štiri zlate kipce, je pa tudi dobitnik zlatega globusa. Queene poznajo domala vse generacije. Hiti, kot so "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Who Wants To Live Forever", "I Want It All", "Don't Stop Me Now" in "Radio Ga Ga" predstavljajo glasbeno zapuščino ene največjih zasedb vseh časov, ki je ni potrebno posebej predstavljati. To zapuščino bodo na najboljši način na odru dvorane Golovec predstavili tudi Queen Real Tribute - Symphony, ki imajo za seboj že številne nastope širom po svetu, nastopili pa so tudi na mnogih velikih mednarodnih festivalih.

55 vrhunskih glasbenikov obljublja preko 2 urni nastop, v katerem bodo odigrali prav vse največje uspešnice legendarnih Queenov. Obeta se pravi balzam za ušesa in spektakel za oči. Posebno pozornost namenjajo scenskemu nastopu. Frontman je oblečen v identične kostume, kot jih je v svojih nastopih imel karizmatični Freddie Mercury, kitarist igra na isti model kitare, ki jo je na nastopih uporabljal Brian May…

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima.

-------------------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste naročene in plačane vstopnice prejeli po pošti na vaš naslov. Vstopnice so za parter - stojišče.

Vsak uporabnik lahko naroči največ 4 vstopnice.