GodArt - stand up z Juretom Godlerjem in Tilnom Artačem v Šentjurju

akcija
6,0€
cena
10,0€
prihranek
4,0€

Podrobnosti o GodArt - stand up z Juretom Godlerjem in Tilnom Artačem v Šentjurju

40 % ceneje ponujamo 16 vstopnic za GodArt - stand up z Juretom Godlerjem in Tilnom Artačem, ki bo v soboto, 1. septembra 2018, ob 19.00, v veliki dvorani Ipavčevega kultrunega center Šentjur.

---------------------------

Več o dogodku:

Veliki šov dveh velikih estradnih umetnikov na slovenskem prostoru v po-vojnih časih vas bo navdušil! Priča boste zabavi z veliko začetnico! Po končani karieri na televiziji se je Jure Godler vrgel v čarovnije, saj je mnenja, da mu dobro ime lahko povrne samo čudež. Pokazal vam bo izbor svojih najboljših trikov, odrecitiral pesem ali dve, potem pa bo od organizatorjev dobil prijazen mežik, ki bo pomenil “spokaj z odra”.

Tilen Artač, zmagovalec tretje sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas, violončelist in umetnik (preko vseh meja pomoči) pa bo deloval kot medij, preko katerega bo spregovorilo nebroj znanih slovenskih in tujih estradnikov, politikov in javnih osebnostih. Svetlana Makarovič, Serpentinšek, Pahor, Rupel, Kučan, Erjavec, Slavko Peričnik in še in še in še velikih imen boste imeli priložnost občudovati na ta večer.

Vstopnina v predprodaji 8 EUR, na dan prireditve 10 EUR.

Nakup vstopnic je možen na spletnem portalu mojekarte.si in pri posrednikih, v Knjižnici Šentjur in eno uro pred prireditvijo v IKC.  Organizator: Knjižnica Šentjur - OE IKC

Dogodek v okviru Šentjurskega poletja, katerega glavni pokrovitelj je Občina Šentjur.

--------------------------

Popust na polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred dogodkom.

Ponudnik: JZ Knjižnica Šentjur

Knjižnica Šentjur omogoča dostop do informacij. Zaposleni knjižnice pomagamo pri iskanju knjižničnih gradiv in informacij po bazah podatkov. Pri tem usposabljamo uporabnike, da se naučijo še hitreje poiskati gradiva ali pridobiti informacije.

S pomočjo lastnika, Občine Šentjur, smo posodobili opremo in naše prostore, zato se bomo še lažje posvečali bralcem knjig in uporabnikom knjižnice.

Poleg skrbi za ljubitelje knjig imamo še eno veliko ambicijo: v Knjižnici Šentjur želimo postati tudi središče kulturnega dogajanja v mestu Šentjur!

Delavni čas

Odpiralni časi Oddelek za odrasle: ponedeljek, sreda, petek: 9.00 - 18.30, torek, četrtek: 7.00 - 15.00, sobota od 7.00 do 12.00 Mladinski oddelek: ponedeljek, sreda, petek: 9.00 - 18.30, torek, četrtek: 7.00 - 15.00, sobota od 7.00 do 12.00 Poletni obratovalni čas od 1.7. do 31.8. torek, sreda, četrtek: 7.00 -15.00, ponedeljek, petek: 11.00 -18.30, sobota: 7.00 - 12.00