Cajhn (Vasja Jager)

24.00 

Samo še 1 na zalogi

Vasja Jager prihaja s povsem samostojnim romanom Cajhn, o Marijanu Šketu, ljudskem človeku, kadar potrebuje dušo, in tajkunu, ko ga zgrabi lakota po moči.
Prvih 10 naročenih knjig s podpisom avtorja!

Opis

Marijan Šket je ljudski človek, kadar potrebuje dušo, in tajkun, ko ga zgrabi lakota po moči. Lastnik največje trgovske skupine v državi na medlo decembrsko jutro leta 2006 v svoji utrjeni vili na Iški vasi, par kilometrov izven Ljubljane, sprejme naivnega pisatelja, da bi mu zaupal svojo življensko zgodbo; dva dni zatem je mrtev.

S tem se zaključi zavita pot iz odročne kozjanske vasi Vruntole do samega vrha družbene piramide – pot, ki je držala čez tragedije in triumfe, čez strta telesa nasprotnikov, razbito družino,  politične spletke in izigrane zakone do iluzije boljšega sveta, po katerem je zahrepenel že kot otrok.

Iluzija se je razblinila, življenje se bliža koncu, Šket in njegov sogovornik pa ob prasketanju ognja v kaminu, s snemalnikom na mizi in vsak s kozarcem konjaka v roki ob tiktataknju velike stenske ure mrzlično iščeta odrešitev in odgovor na vprašanje – ali je bilo vredno?

Roman Cajhn znanega novinarja in pisatelja Vasje Jagra.

DOSTAVA: Izdelek lahko pričakujete z dostavo Pošte Slovenije, predvidoma v 3 delovnih dneh po prejetem plačilu.