Darilni bon za Infraslim Celje (1 bon v vrednosti 25€)

25.00  15.00 

Na zalogi

Nudimo omejeno količino darilnih bonov vadbe v Infraslim studio Celje. Darilni bon v vrednosti 25€, lahko na Polovčka.si dobite za 15€.

To pomeni, da lahko v studiu koristite storitev v vrednosti 25€, po kar 40% nižji ceni.

Opis

Nimaš časa? Ne najdeš motivacije? Ne veš kje bi začel/a? Ne maraš gneče in si želiš bolj intimnega treninga? Ti gre na živce, da moraš tudi na treningu razmišljati o ponovitvah in nadaljnjih vadbah. V Infraslim Celje je vse veliko bolj enostavno in veliko bolj učinkovito.

 

Za koga je Infraslim vadba primerna?

Za vse moške in ženske, ki:

  • nimajo veliko časa,
  • jim primanjkuje motivacije,
  • ne marajo gneče na treningu,
  • ne marajo pritiskov in stresnih treningov,
  • želijo hitre rezultate,
  • se želijo med treningom sprostiti,
  • si želijo med telovadbo ogledati serijo.

V prijetnem ambientu sodobnega studia lahko neobremenjeno vadiš brez gneče. Hodiš ali tečeš, gledaš svojo najljubšo serijo na Netflixu in pri tem izgubljaš centimetre v obsegu okoli pasu, okoli noge, roke in oblikuješ telo z našo napravo Roller Massage. Uživaš ob masaži ter si oblikuješ mišice in razbijaš celulit.

 

Kaj vse zajema program?

Program sestavljajo tedenske vadbe, 3-krat tedensko po 30 min na vadbo.

Ob prvem tehtanju naredite načrt, zastavite cilje, izmerite telesno težo in obseg. Tedensko se tehtate in beležite napredek. Ker je motivacijo težko ohranjati, imajo pri Infraslim Celje posebno tehniko, da ti pri tem pomagajo.

 

 

Izkoristite to odlično priložnost, število bonov je omejeno!

 

V Infraslim Celje razlike v denarni vrednosti ne vračajo. Na storitev se lahko naročite po prejemu maila, da je naročilo plačano, ki vam ga pošljemo, ko je vaše nakazilo vidno.