Janez Škof & Skupina Čompe v Plesnem forumu Celje

akcija
15,0€
cena
20,0€
prihranek
5,0€

Trenutna zaloga: 2

Podrobnosti o Janez Škof & Skupina Čompe v Plesnem forumu Celje

25 % ceneje ponujamo 6 vstopnic za koncert Janeza Škofa & Skupine Čompe, ki bo v sredo, 6. 2. 2019 ob 21. uri v Plesnem forumu Celje.

----------------------------------------------

V Plesni forum Celje v sredo 6. februarja 2019 ob 21.00 prihaja Janez Škof & Skupina Čompe, ki letos praznujejo 25. obletnico delovanja. Obenem bo koncert izveden tudi v počastitev Kulturnega praznika.

Ponuja se torej edinstvena priložnost videti koncert Janeza Škofa in Skupine Čompe. Njihovi koncerti so namreč prava redkost.

Vrhunskega igralca Janeza Škofa ni treba posebej predstavljati, saj velja za enega najbolj žlahtnih igralcev v Sloveniji, ki je svoje dolgoletno igralsko delo lani okronal še z najvišjo gledališko nagrado -Borštnikovim prstanom za življenjsko delo.

Znan je tudi po svojem uspešnem sodelovanju s skupino odličnih glasbenikov ČOMPE, ki letos praznujejo že 25. obletnico delovanja.

"Šesteroglava banda", kot se radi imenujejo, še zmeraj vedno znova navdušuje s svojim edinstvenim repertoarjem, s hrupnim elanom, razglašeno uigranostjo in interpretativnim mojstrstvom.

V svoj repertoar so poleg pesmi Daneta Zajca vključili tudi druge pesnike. Tako so uglasbili še nekatere pesmi Edvarda Kocbeka, sonet Milana Jesiha, svoje pa je v znameniti Človeški ribici dodal tudi Andrej Rozman Roza.

Obeta se nam še en izjemni kulturni dogodek, saj so koncerti skupine ČOMPE prava redkost, tako kot je redkost droben krompir čompe iz doline Trente. Naj gre za skupino ali hrano – navdušujeta predvsem sladokusce.

Člani skupine so Janez Škof (diatonična harmonika, vokal), Neža Zinaić (violina), Breda Krumpak (altsaksofon), Žiga Saksida (alt-, baritonsaksofon), Silvo Zupančič (kitara) in Marjan Stanič (bobni, tolkala).

V Cankarjevem domu v Ljubljani je koncert že razprodan…

Cena vstopnice: 20 eur

Zaradi omejenega števila mest priporočajo rezervacije.

Več: Plesni forum Celje, Trubarjeva 1a (vsak delovnik od 15.00-22.00); tel. 031 413 409

----------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred koncertom.

Vsak naročnik lahko naroči največ 2 vstopnici.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. omejena ponudba
  potrebujete
  2
  prihranek
  5€
  Kino Šmarje: filmi v novembru 2019
 2. akcija
  5€
  cena
  9€
  prihranek
  4€
  MUZIKAL Razbojnik Guzej v Rogaški Slatini