Koncert MASSIMO na Starem gradu Celje

akcija
12,0€
cena
20,0€
prihranek
8,0€

Trenutna zaloga: 5

Podrobnosti o Koncert MASSIMO na Starem gradu Celje

40 % ceneje ponujamo 20 vstopnice za koncert Massima, ki bo v soboto, 18. 8. 2018 ob 20.30 uri na Starem gradu Celje (v primeru slabega vremena v hali Golovec)

Nekaj vstopnic ponovno na voljo!

 

-----------------------------------------

Na predzadnji poletni koncertni večer na Starem gradu Celje bo grajski oder zavzel popularni hrvaški pevec Massimo Savić alias Massimo, ki je letos zakorakal že v svoje 35. leto odrskih nastopov.

V svoji dolgoletni karieri je vokalist z najbolj žametnim glasom, umetnik in glasbeni posebnež ustvaril mnogo glasbenih hitov, ki bodo v drugi polovici avgusta odmevali s celjskega gradu.

Massimo bo s svojo zasedbo občinstvo na Starem gradu Celje navduševal v soboto, 18. avgusta, z začetkom koncerta ob 20.30 uri.

Cena vstopnice je 18 € v predprodaji in 20 € na dan koncerta. Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima.

V primeru slabega vremena bo koncert v dvorani Golovec. Dostop na Stari grad Celje v času koncertov ni možen z osebnim avtomobilom.

Za imetnike vstopnic je organiziran brezplačni avtobusni prevoz s stare avtobusne postaje (pri Železniški postaji Celje).

------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred začetkom koncerta.

Posamezni uporabnik lahko naroči največ 3 vstopnice

Ponudnik: Drugisvet d.o.o.

Drugi svet je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani, spletnimi strategijami, spletnim marketingom in spletno publicistiko.

So lastniki spletnih medijev Celje.info, Kozjansko.info in Drugisvet.com in spletne strani za ugodne ponudbe vstopcni, storitev in produktov Polovička.si


Kot strokovnjaki za svetovni splet so odlična izbira za tiste, ki si želijo učinkovit in celosten spletni nastop za sprejemljivo ceno.

Pišite jim: marketing@drugisvet.com

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. omejena ponudba
  potrebujete
  2
  prihranek
  5€
  preverite podrobnosti Akcija traja do 30. 08. 2018.
  Kino Šmarje: pester filmski izbor v času počitnic!
 2. omejena ponudba
  potrebujete
  2
  prihranek
  8€
  preverite podrobnosti Akcija traja do 14. 09. 2018.
  Rokovo poletje 2018