Koncert Nane Milčinski na Starem gradu Celje

akcija
7,5€
cena
15,0€
prihranek
7,5€

Podrobnosti o Koncert Nane Milčinski na Starem gradu Celje

50 % ceneje ponujamo 22 vstopnic za koncert Nane Milčinski na Starem gradu Celje, ki bo v torek, 18. 6. 2019 ob 21.00 uri.

-----------------------------------------

Prvi poletni koncertni večer v sklopu festivala Celjski grad 2019 bo v torek, 18. junija 2019 ob 21. uri, grajski oder na Starem gradu Celje gostil koncert Nane Milčinski.

Koncert Nane Milčinski je intimni večer glasbe in poezije z vrhunsko zasedbo glasbenikov: Joži Šalej – klavir, Nino de Gleria – bas in Blaž Celarec – bobni.

Glasbo sestavljajo skladbe z najnovejše zgoščenke Nanine pesmi – darilo ljubečega dedka svoji vnukinji; čudovita zbirka pesmi, ki jih je Frane Milčinski Ježek napisal o Nani, zanjo, Ježkove ljubezenske pesmi z zgoščenk Še ena pomlad in Od tod do vesolja ter najlepši šansoni, ki jih je v času svojega življenja Ježek izvajal tudi sam.

Nana Milčinski je sicer dramaturginja, gledališka režiserka in režiserka sinhronizacij risank. Ustvarila in soustvarila je veliko nagrajenih gledaliških predstav, med najbolj odmevnimi pa je bila njena mladinska glasbena predstava Livingstonov poslednji poljub s skupino Siddharta. Svojo glasbeno pot je začela z izdajo singla Dragi, ki je napovedal njeno prvo ploščo (2012), leta 2014. Oktober 2018 je zaznamovala izdaja njene tretje plošče z naslovom Nanine pesmi. Nana je svojo glasbeno pot posvetila svojemu legendarnemu dedku, Franetu Milčinskemu Ježku, ki je tudi avtor besedil uglasbene poezije. Nanino glasbeno pot zaznamuje ljubezen do balad.

Cena vstopnice: 10 EUR in 15 EUR na dan koncerta. Število vstopnic je omejeno.

Prodajna mesta Eventima, TIC Celje, Glavni trg 17 in na dan koncerta na Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo koncert v Celjskem domu.

V ceno vstopnice je vključen brezplačen avtobusni prevoz s stare avtobusne postaje (železniška postaja Celje). Prvi odhod avtobusa: 19.00.

Več: TIC Celje, Glavni trg 17, tel.: 03 42 87 936, tic@celje.si, FB Celje – Knežje mestoFB Poletje v Celjuwww.celje.si.

------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred začetkom koncerta.

Ponudnik: Drugisvet d.o.o.

Drugi svet je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani, spletnimi strategijami, spletnim marketingom in spletno publicistiko.

So lastniki spletnih medijev Celje.info, Kozjansko.info in Drugisvet.com in spletne strani za ugodne ponudbe vstopcni, storitev in produktov Polovička.si


Kot strokovnjaki za svetovni splet so odlična izbira za tiste, ki si želijo učinkovit in celosten spletni nastop za sprejemljivo ceno.

Pišite jim: marketing@drugisvet.com

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. top ponudba
  akcija
  4€
  cena
  10€
  prihranek
  7€
  Koncertni cikel Bendžo: ČEDAHUČI in KOALA VOICE v Šentjurju