Koncertni cikel Bendžo: ČEDAHUČI in KOALA VOICE v Šentjurju

akcija
3,5€
cena
10,0€
prihranek
6,5€

Trenutna zaloga: 9

Podrobnosti o Koncertni cikel Bendžo: ČEDAHUČI in KOALA VOICE v Šentjurju

Ponujamo po 8 cenejših vstopnic (65 % ceneje) za koncerta v okviru Koncertnega cikla Bendžo: ČEDAHUČI, ki bo v petek, 14. 6. 2019 ob 21. uri in KOALA VOICE, ki bo v soboto 15. junija 2019, ob 21. uri v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur.

-------------------------------------

V petek, 14. in soboto 15. junija 2019, ob 21. uri se bosta v IKC Šentjur pod okriljem Šentjurskega poletja zgpodila dva vrhunska koncerta skupin Čedahuči in Koala Voice.

Čedahuči

petek, 14. junij 2019, ob 21.00 uri vabljeni na tretji koncert v okviru Koncertnega cikla Bendžo - koncert ČEDAHUČI.

Slovenski folksterji, kot so jih poimenovali novinarji, zadnjih pet let ustvarjajo avtorsko glasbo z besedili v slovenščini in so v tem času odigrali preko 150 koncertov. Do sedaj so izdali dva albuma. Prvega, krajšega - Čedahuči EP, na katerem je pet pesmi in drugega v LP formatu, na katerem je 10 pesmi, z naslovom Severnica. Trenutna sedemčlanska zasedba pesmi z albuma na koncertih že igra in tokrat pripravljajo koncerta z razširjeno zasedbo kot praznovanje ob rojstvu novega albuma.

Od Severnice do Svetilnika je preteklo kar nekaj svetlobe in Čedahučiji napovedujejo nov album kot glasbeno spremljavo za najbolj zavito pot, za katero ni potrebno iti nikamor - za potovanje vase. Na njem so zbrane pesmi, ki so nastajale zadnje štiri leta in komaj čakajo, da ga doživite tudi vi. Kot zanimivost lahko povemo, da je album posnet v uglasitvi 432Hz. Čedahučiji so ga ustvarjali v svojem studiu, katerega so uredili sami in ga imenujejo Čedaplac. Pravijo, da gre za čaroben prostor, ki predstavlja njihov glasbeni tempelj, v katerem vadijo in snemajo.

Koala Voice

V soboto, 15. junija 2019, ob 21.00 uri, vabljeni na zadnji koncert v okviru Koncertnega cikla Bendžo - koncert KOALA VOICE.

Koala Voice so se na domačo glasbeno sceno aktivneje vključili pred petimi leti, ko so izdali prvenec Kangaroo’s a Neighbour. Začetni koraki s skladbo Go Disco, Go so jih ponesli na radijske valove in hitro so zlezli pod kožo občinstva. Po tem, ko so še kot srednješolski bend zmagali na skoraj vseh natečajih so z mešanico rocka, popa, disca, punka in dobro odrsko prezenco pričeli pohod po domačih in tujih odrih: od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve in Liverpoola, do Talina, Varšave in Groningena. Nastopili so tudi pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih, kot so Pohoda, Exit, InMusic.

Jeseni 2017 so izdali drugi album Wolkenfabrik, ki ga je produkcijsko zapakiral Danton Supple. V lanskem letu je izšel akustični album Koala Voice:Izštekani, v zadnjih decembrskih dneh leta 2018 pa so “iz zadnjega žepa ponošenih hlač” potegnili album Woo Horsie!

Vstopnice

Vstopnice za vsakega izmed koncertov so v predprodaji 5 € (AKCIJA do 31. maja 2019) in 7 € (AKCIJA do 13. junija) na dan dogodka 10 €.

Nakup vstopnic je možen v Knjižnici Šentjur, na portalu mojekarte.si in pri posrednikih (Petrol, OMV, 3DVA Trafike itd.) ter eno uro pred koncertom na blagajni IKC. Več informacij dobite na spletni strani IKC Šentjur (klik)

Organizator: Knjižnica Šentjur in Študentski klub mladih Šentjur; Koncert se izvaja pod okriljem Šentjurskega poletja.

------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred dogodkom.