MUZIKAL Razbojnik Guzej v Rogaški Slatini

akcija
5,0€
cena
9,0€
prihranek
4,0€

Zaloga: Ni na zalogi

Podrobnosti o MUZIKAL Razbojnik Guzej v Rogaški Slatini

44 % ceneje ponujamo 12 vstopnic za muzikal Razbojnik Guzej, ki bo v soboto, 26. 1. 2019 ob 19. uri in nedeljo, 27. januarja ob 16. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

----------------------------------------------

Dramska skupina Kulturno-prosvetnega društva Kostrivnica je že lanskega novembra ob svoji 30-letnici za svojo publiko pripravila prav poseben avtorski projekt - muzikal Razbojnik Guzej.

Ker je muzikal med občinstvom požel veliko navdušenja in pohval, so se v KD Kostrivnica odločili, da uprizorijo še dve ponovitvi.

Predstavi bosta na sporedu v soboto 26. januarja ob 19. uri in nedeljo 27. januarja ob 16. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

Muzikal Razbojnik Guzej je avtorski projekt, ki je nastajal več let. Gre za obuditev pomenljivega lika naše preteklosti, kozjanskega Robina Hooda, ki se je med ljudmi ohranil tudi zato, ker je bogatim jemal in naropano blago delil revežem. Guzeja je v literarnih delih upodobilo več avtorjev, tokrat pa bo njegov lik prvič zaživel tudi v glasbeno-gledališkem žanru. V ospredje je postavljena ljubezenska zgodba Guzeja in njegove Barbke.

Glavna junaka bosta upodobila Andrej Kidrič in Jasna Druškovič.

V ostalih vlogah nastopajo: Marija Bah, Andrej But, Katarina Dragovan, Tilen Druškovič, Franc Fajs, Marija in Marko Gajšek, Janez Gobec, Miran Jagodič, Jelka in Metod Jakop, Marko Kampuš, Franci Kitak, Jože in Rezika Koražija, Laura Krajnc, Damjana Oblak, Natalija in Mirko Ogrizek, Katarina Plavčak, Nastja Škrabl, Dragan Šućur, Ivan, Jože, Katarina, Marjan in Marjeta Tadina in Tomaž Zorin. Scenarij in režija sta delo Martina Druškoviča, muzikal sta glasbeno opremili Laura Krajnc in Manca Druškovič. Tudi instrumentali bodo izvedeni v živo. Instrumentalisti bodo: Edvard Došler, Manca Druškovič, Sven Horvat, Jernej in Matic Koražija ter Laura Krajnc. Sicer pa ekipo sestavlja več kot 50 članov. Projekt so pripravljali z zagnanostjo in veliko dobre volje. Ustvarjalci muzikala verjamejo, da bo to čutiti tudi na obeh uprizoritvah v Rogaški Slatini in Šmarju pri Jelšah. Vstopnina: 9 € (v predprodaji 8 €). Vstopnice lahko kupitev Frizerskem studiu Vida Lorger Rogaška Slatina in KPD Kostrivnica.

O Dramski skupini iz Kostrivnice, ki deluje že 30 let

Mineva 30 let od ponovne oživitve Dramske skupine Kulturno-prosvetnega društva Kostrivnica. Gre za zelo aktivno gledališko skupino, z najdaljšim stažem v naših krajih. V neprekinjenem tridesetletnem ustvarjanju so na oder postavili kar 35 celovečernih predstav, ki so doživele 82 ponovitev. V Kostrivnici so se kulturni ustvarjalci z gledališko dejavnostjo spogledovali že v preteklosti. Leta 1970 je bila ustanovljena Dramska skupina Kastrum, ki je delovala 10 let. Pobudnica za ustanovitev in predsednica skupine je bila Marija Čakš. Prva režijska dela so zaupali Vidi But, pomagal ji je Jože Strniša, ki je kasneje prevzel vlogo režiserja.

Domača dramska skupina je znova intenzivneje začela delovati leta 1988. Takrat sta, na predlog mladincev, njeno vodenje prevzela Vida But in Martin Druškovič. V vsaki sezoni je skupina pripravila po eno celovečerno predstavo, včasih celo po dve. Mladinska skupina je zrasla v sožitje kulturnih zagnancev različnih generacij. Krog gledalcev se je širil kar se danes odraža v vedno lepo obiskanih predstavah in prireditvah.

----------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred predstavo.

Vsak naročnik lahko naroči največ 2 vstopnici.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. omejena ponudba
  potrebujete
  2
  prihranek
  5€
  Kino Šmarje: filmi v novembru 2019