Pice v Gostilni Krpan v Šmarju pri Jelšah

akcija
3,5€
cena
7,0€
prihranek
3,5€

Zaloga: Ni na zalogi

Podrobnosti o Pice v Gostilni Krpan v Šmarju pri Jelšah

Po polovični ceni ponujamo 25 kuponov, kjer za ceno ene dobite 2 pici (po velikosti za eno osebo, ne družinski) po izbiri iz menija Gostilne Krpan Šmarje pri Jelšah. Za vsak naročen kupon na Polovička.si dobite 2 pici z menija.

----------------------------

Malice, kosila, ponudba ala carte, pice iz krušne peči, testenine, rižote, solate, domače specialitete, lokalne hrana in vina … ponudba gostilne Krpan, ki je odprla vrata v petek, 5.  aprila, je res raznovrstna, pestra in bogata.

Hišne specialitete bodo pečena telečja krača v krušni peči z zelenjavo in krompirjem, (za 3 osebe po predhodnem naročilu),  polnjene telečje prsi s kruhovim nadevom, jagnječja krača, divjačinski steak ter še kakšno presenečenje. Na voljo bodo posebne jedi za najmlajše, hišni burgerji, sladice in še kaj. Med tednom bodo na voljo malice, v soboto in nedeljo kosila.

Jedi bo pripravljala in stregla 14 članska ekipa zaposlenih v kateri prevladujejo mladi domačini. Gostilna sprejme do 250 oseb, do 200 za zaključene družbe, za poroke in podobne dogodke s plesiščem in glasbo pa do 120 oseb.


Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto  prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste storitev (dve pici po izbiri iz menija Gostilne Krpan) koristili v Gostilni Krpan v Šmarju pri Jelšah

Vsak uporabnik na Polovička.si lahko naroči največ 2 kupona.

Kupon se korsiti v Gostilni Krpan Šmarje pri Jelšah v obdobju od 12. aprila do konca junija 2019.