Pomoč

Kaj je polovička.si?
Polovička.si je spletna stran, na kateri lahko ugodno, ceneje ali brezplačno pridobite raznovrstne storitve in produkte: vstopnice za različne prireditve, vseh vrst izdelke, kulunarične dobrote, storitve razvajanja,rekreacije, zabave, kulture in še mnogo drugega.

Kako deluje?
Polovička.si vsebuje tri različne vrste ponudb. Pri nakupu rednih ponudb pridobite cekine, ki jih lahko uporabite za naročilo brezplačnih ponudb. Cekine lahko tudi kupite. Tudi z nakupom cekinov prihranite do 85 % redne cene produkta.

Po opravljenem naročilu prejemte e-pošto z nadaljnimi navodili za pridobitev naročene ponudbe. Po zaključku nakupa prejmete kupon, s katerim storitev uveljavljate pri ponudniku.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PODROBNEJE O POSAMEZNIH PONUDBAH

  • TOP PONUDBE:

Na Polovička.si najdete aktivne ponudbe vstopnic, izdelkov in storitev (v nadaljevanju: produktov) po močno znižani ceni. Po kliku na izbrano ponudbo določite količino želenega nakupa, v obrazec vpišete vaše podatke (če niste prijavljeni) in potrdite s klikom »Pošlji«.

Vsa nadaljnja navodila nakupa boste prejeli na e-pošto. Natančneje si jih lahko preberete tukaj.

  • BREZPLAČNE PONUDBE

Nekatere ponudbe vstopnic za različne prireditve na Polobička.si dobite povsem brezplačno. Zanje potrebujete zgolj cekine, ki jih pridobite pri nakupu produktov v redni ponudbi (lahko pa tudi kupite mošnjo cekinov na tej povezavi). Brezplačne ponudbe so na voljo le registriranim uporabnikom.

  Podrobnosti o postopku naročila preberite tukaj.

  • REDNE PONUDBE:

Na Polovička.si so na voljo tudi redne ponudbe. To so ponudbe bodisi po redni ceni ali znižane do 20%. 

Sistem naročanja je enak kot pri cenejših oz. zelo znižanih ponudbah, s to razliko, da za nakup prejmete število cekinov, ki jih določa konkretna ponudba. Te boste lahko koristili pri naročilu brezplačnih produktov. Cekini se beležijo le registriranim uporabnikom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PODPORA UPORABNIKOM IN DRUGO

Če pri naročilih na Polovička.si naletite na težave, nas kontaktirajte preko podpore v živo (gumbek desno spodaj) ali nam pošljite e-mail

Na Polovička.si ne pridobite fizičnih produktov, ampak kupone (voucherje), s katerimi produkte uveljavljate pri njihovih ponudnikih.

Za dodatne informacije in pomoč smo na voljo na info@polovicka.si.