• Prosimo izberite potrebne možnosti artikla.

Članstvo v CLUB1946 - RK Celje Pivovarna Laško - START PAKET sedaj še z dodatno nagrado!

akcija
10,0€
cena
20,0€
prihranek
10,0€

Zaloga: Ni na zalogi

Podrobnosti o Članstvo v CLUB1946 - RK Celje Pivovarna Laško - START PAKET sedaj še z dodatno nagrado!

Kot partnerji Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško našim članom ekskluzivno ponujamo 12 pol cenejših članstev v CLUB1946 (premium, osnovni ali start) - vstop v novo družino celjskega rokometnega kluba, ki ob številnih ugodnostih ponuja vstopnice za tekme, zraven pa dobite tudi šal in majico oz. samo majico (članstvo START).

Trenutno velja posebna ponudba paketa START. Za ceno 10 €, poleg ostalih obljubljenih ugodnosti, dobite še dodatno vstopnico za domačo tekmo lige prvakov + darilni paket. S paketom START boste lahko torej obiskali tekmi 4. novembra proti Zaporožju in 18. novembra proti Zagrebu.

Redna cena premium članstva: 100 €. Naša cena: 50 € (50 % ceneje)

Redna cena osnovnega članstva: 55 €. Naša cena: 27,5 € (50 % ceneje)

Redna cena START članstva: 20 €. Naša cena 10 € (50 % ceneje) !!!Posebna ponudba za paket START - obisk dveh domačih tekem lige prvakov (4. 11. in 18. 11.) + DARILNI PAKET!!!

---------------------

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se zadnja leta ponovno prebija med najboljše rokometne kljube stare celine, v letošnjo sezono pa celjski rokometaši vstopajo še bolj optimistično.

Razlog za to je odlična ekipa, ki je v pripravljalnem obdobju pokazala, da je letos ponovno napočil čas za naskok med vodilne ekipe evrope in nadaljevanje prevlade na slovenski sceni.

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se ponaša z več kot 70 letno tradicijo. V teh letih so celjski rokometaši nanizali vrsto uspehov: 22 x slovenski državni prvaki, 21 x slovenski pokalni prvaki, 6 x slovenski superpokalni prvaki, 1 x evropski prvaki in 1 x evropski superpokalni prvaki.

Ker se v RK Celje Pivovarna Laško zavedajo, da ni odlične ekipe brez odličnih navijačev s pomočjo katerih so dosegljivi tudi najvišji cilji in ker zvesti navijači, ki celjski rokomet delajo močan, uspešen in ponosen že več kot 70 let, za klub pomenijo več kot lovorike, igralci in zmage, so v letošnji sezoni za navijače pripravili novost imenovano CLUB1946, preko katerega lahko postanete član družine RK Celje Pivovarna Laško.

Član družine lahko postanete preko treh različnih paketov od katerih vsak ponuja vrsto navijaških ugodnosti.

Paket START poleg ostalih ugodnosti omogoča vstopnico za ogled ene tekme, zraven pa dobite tudi majico,OSNOVNI paket vam poleg ostalih ugodnosti omogoča vstopnice za ogled evropskih tekem, zraven pa dobite tudi šal in majico, paket PREMIUM pa vam poleg ostalih ugodnosti omogoča vstopnice za vse tekme, zraven pa dobite tudi šal in majico.

Podrobnosti članstev v CLUB1946 najdete v spodnji tabeli:

club1946-2Podrobnosti članskih paketov CLUB1946 (klik za več podrobnosti in naročilo!)

Kot lahko vidite CLUB1946 ne prinaša zgolj ogled tekem v Zlatorogu ampak tudi številne druge ugodnosti. Ob vstopu v CLUB1946 boste prejeli praktično darilo kluba, odvisno od ravni članstva, hitro linijo za vstop na tribune najglasnejših in najzvestejših navijačev, popust v spletni trgovini, popust v klubskem FAN SHOPU v času tekem, rojstnodnevni popust, popust pri nakupu okrepčil v dvorani Zlatorog, deležni boste tudi ugodnosti pri partnerjih RK Celje Pivovarna Laško, in še mnogo več.

Celotno ponudbo vstopnic in članstev Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško najdete TUKAJ (klik!)

Opomba: ob prevzemu članstva je potreben podpis soglasja glede uporabe osebnih podatkov kupca, brez tega člasntvo v CLUB1946 ni mogoče!

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za naročeno in plačano članarino prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) jo boste uveljavljali na sedežu RK CPL.

Opomba: ob prevzemu članstva je potreben podpis soglasja glede uporabe osebnih podatkov kupca, brez tega člasntvo v CLUB1946 ni mogoče!

Vsak uporabnik Polovička.si lahko naroči samo eno članarino.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. akcija
  10€
  cena
  18€
  prihranek
  8€
  preverite podrobnosti Akcija traja do 30. 08. 2018.
  Otroški abonma Jurček v Šentjurju 2018/2019