ROKOMETNA SIMFONIJA: Poslovilna tekma Uroša Zormana in Luke Žvižeja - promocijska ponudba

akcija
9,0€
cena
12,0€
prihranek
3,0€

Podrobnosti o ROKOMETNA SIMFONIJA: Poslovilna tekma Uroša Zormana in Luke Žvižeja - promocijska ponudba

Po promocijski ceni ponujamo omejeno število vstopnic za športni spektakel ROKOMETNA SIMFONIJA: Poslovilna tekma Uroša Zormana in Luke Žvižeja, ki bo v četrtek, 24. oktobra ob 19:15 v dvorani Zlatorog v Celju. Ponudba je časovno omejena. Vstopnice po promocijski ceni so na voljo do 20. okrobra 2019 do 23:59 ure.

-------------------------------------------------

Rokometna simfonija je poslovilna tekma Uroša Zormana in Luke Žvižeja, ki bo 24. oktobra v dvorani Zlatorog, v Celju. Od aktivnega igranja rokometa se bosta v izjemni družbi evropskih in svetovnih rokometnih zvezd poslovila velika prijatelja, nekdanja slovenska reprezentanta in rokometaša, ki sta povsod pustili velik pečat.

V Celju se bodo na poslovilni tekmi zbrali nekateri najboljši rokometaši na svetu vseh časov. Rokometni spektakel, ki ga bo popestril bogat spremljevalni program, je torej zagotovljen!

Vstopnice po redni ceni so na voljo na Mojekarte.si

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste naročene in plačane vstopnice prejeli v elektronski obliki na vaš elektronski naslov, najkasneje do srede, 23. 10. 2019.

Ponudnik: Drugisvet d.o.o.

Drugi svet je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani, spletnimi strategijami, spletnim marketingom in spletno publicistiko.

So lastniki spletnih medijev Celje.info, Kozjansko.info in Drugisvet.com in spletne strani za ugodne ponudbe vstopcni, storitev in produktov Polovička.si


Kot strokovnjaki za svetovni splet so odlična izbira za tiste, ki si želijo učinkovit in celosten spletni nastop za sprejemljivo ceno.

Pišite jim: marketing@drugisvet.com