Rokov tek 2019

akcija
15,0€
cena
25,0€
prihranek
10,0€

Trenutna zaloga: 3

Podrobnosti o Rokov tek 2019

Ponujamo 20 promocijskih prijavnin za Rokov tek 2019, ki bo v soboto, 21. septembra 2019 v Šmarju pri Jelšah.

(obvestilo: zaradi nekaterih tehničnih težav, ki jih še odpravljamo, vam ob zaključku naročila na ekranu ne bo izpisalo, da ste artikel ustrezno naročili, temveč vas bo vrnilo v košarico. Naročilo pa bo vseeno oddano in predvidoma v roku ene ure boste prejeli e-pošto z navodili za izpeljavo naročila. Za težave se opravičujemo in prosimo za razumevanje)

--------------------------------------------------------

Dogodek je bil zelo priljubljen in dobro obiskan že 7 krat, do leta 2010. Po devetih letih so se v Šmarju odločili, da dogodek ponovno oživijo. Organizatorji letos ponujajo tudi novost, to je 42 km maraton, ki bo potekal po trasi od Šmarja mimo Podčetrtka, do Rogaške Slatine in nazaj do Podčetrtka.

Vsi štarti bodo pri cerkvi sv. Roka v Šmarju pri Jelšah, cilji vseh disciplin, razen Rokca, pa so v Podčetrtku pri Aqualuni. Vsi dogodki razen Rokca so mednarodni, torej potekajo tudi čez Hrvaško.

Dogodek ni tekmovalen! Bistvo dogodka je druženje, preživljanje dneva v naravi s prijatelji, poizkušanje domačih dobrot na postojankah, ki jih pripravijo lokalna turistična in druga društva.

 • Rokec (od 5 do 14 let), 3 km
 • Mali maraton Rokov tek, 21 km
 • S kolesom 21km ali 36 km

Redne cene na dan dogodka:

 • Rokec (od 5 do 14 let), 3 km – 5 eur
 • Mali maraton Rokov tek, 21 km – 25 eur
 • S kolesom, 21km ali 36 km – 25 eur

Akcijska cena na polovički:

 • Rokec (od 5 do 14 let), 3 km – 3 eur
 • Mali maraton Rokov tek, 21 km -15 eur
 • S kolesom, 21km ali 36 km- 15 eur

OPIS TRAS:

ROKEC, 3 KM: Za najmlajše in tiste, ki radi tečejo, a celotne trase niso zmožni premagati je organiziran Rokec – trikilometrski adrenalinski zalogaj. Štart je pri cerkvi Sv. Roka, zaključi pa se pred Kulturnim domom v Šmarju pri Jelšah. Proga je speljana po nezahtevnem terenu mimo cerkve sv. Barbare in je z lahnim spustom več kot primerna za mlade tekače. Zapomnite si, pomembno je sodelovati, letos tri, prihodnje leto enaindvajset kilometrov.

MALI MARATON ROKOV TEK, 21 KM: Za vse tiste, ki čutite, da je 42 kilometrska trasa prevelik zalogaj, smo pripravili skrajšani mali maraton. 21 kilometrska trasa, ki se prav tako prične pri cerkvi Sv. Roka v Šmarju pri Jelšah in zaključi pri bazenskem kompleksu Aqualuna v Podčetrtku, vmes pa prečka mejo z našimi sosedi, je odlična izbira, če se s tekom ukvarjate ljubiteljsko in želite uživati med griči Kozjanskega in Obsotelja. Narava je res slikovita in presenečeni boste, kako so domačini velikodušni in prijazni.

S KOLESOM, 21 KM / 36 KM: Dobrodošli ste tudi vsi, ki vam tek ali hoja ne dišita preveč in se raje podate na kolo. Traso malega maratona je mogoče tudi prekolesariti. Pričetek je pri cerkvi Sv. Roka v Šmarju pri Jelšah, od koder se pot nadaljuje po gričih in dolinah Kozjanskega in Obsotelja, prečka mejo z Hrvaško, kjer uživate v neokrnjeni naravi naših sosedov, zopet prečkate mejo in se spustite proti bazenskemu kompleksu Aqualuna v Podčetrtku. Na poti vas seveda pozdravijo z lokalnimi dobrotami, veliko vzpodbude in dobre volje, ki vam vlije nove moči za na pot. Za kolesarje je na voljo 21 kilometrska trasa po trasi malega maratona ali podaljšana 36 kilometrska različica.

Več o dogodku na www.rokovtek.si, kjer je možen tudi nakup vstopnic.

http://www.rokovtek.si/wp-content/uploads/Razpis-Rokovega-teka-2019-2.pdf

------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene startnin na dan dogodka.

Pogoji koriščenja

Po administratorjevem potrdilu vašega naročila (po prejetem plačilu) boste na e-pošto prejeli prijavnico za posamezni dogodek Rokovega teka 2019, ki jo boste ipzolnili po navodilih in poslali nazaj.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. omejena ponudba
  potrebujete
  2
  prihranek
  6€
  Rokovo poletje 2019