Trip To Las Vegas Show v Rogaški Slatini ODPOVEDANO)

akcija
11,5€
cena
23,0€
prihranek
11,5€

Trenutna zaloga: 13

Podrobnosti o Trip To Las Vegas Show v Rogaški Slatini ODPOVEDANO)

Pol ceneje ponujamo 16 vstopnic za Trip to Las Vegas Show z Otom Pestnerjem, Urošem Perićem, Omarjem Naberjem in Tino Gorenjak, ki bo v petek, 26. 4. 2019 ob 20.00 v Kulturnem centru Rogaška Slatina

-------------------------------------

Kmalu boste lahko odšli na glasbeno popotovanje iz Rogaške Slatine do Las Vegasa s Trip to Las Vegas Show v izvedbi Ota Pestnerja, Uroša Perića, Omarja Naberja in Tine Gorenjak.

Zgodilo se bo v petek, 26. aprila ob 20. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

"Zakaj so vsi naši showi razprodani? Ker v rokavu skrivamo štiri ase!"

Glasba? Smeh? Ganljiva zgodba? Nostalgija? Mogoče estetika ali audiofilija, vrhunski vokali? Kaj vas zares gane? Radi prepevate, ste zaljubljeni ali želite biti? Hočete samo najboljše? No, tudi če ste zgolj radovedni. Za vas imamo pokrite prav vse kombinacije.

Elvis Presley. Frank Sinatra. Ray Charles. Louis Armstrong. Dean Martin... Vse nesmrtne glasbene legende v interpretaciji treh virtuoznih slovenskih glasbenikov in pevcev. Oto Pestner, Uroš Perić, Omar NaberVse na enem mestu. Za češnjo na torti vas bo po poti greha vodila hudomušna in vsestranska Tina Gorenjak. Domov boste odšli prevzeti, žvižgali si boste zimzelene melodije ter fantje razmišljali o praktičnih nasvetih, ki šibijo kolena brhkim dekletom – dekleta pa o moških strategijah osvajanja, komu dati svoje srce in komu se le iz srca nasmejati ob prikupnem poizkusu. Ekipa showa Trip To Las Vegas vam bo zagotovo pričarala občutke, ki bodo trajali, tudi ko bo showa že zdavnaj konec. Želeli boste še.

Kontakt: AGENCIJA GIG  / pr@gig.si / www.triptolasvegasshow.si

Nakup vstopnic je možen na Eventim.si

Oto Pestner, prvi glas slovenske zabavne glasbe, je na svoji bogati in raznovrstni glasbeni poti posnel že več kot 40 solističnih albumov, svoje prve skladbe posnel že pri desetih letih, s petnajstimi leti pa s pesmijo Trideset let zmagal na Slovenski popevki. Oto se lahko pohvali tudi z obsežnim repertoarjem v številnih glasbenih žanrih – od slovenske popevke do gospelov in spiritualov, jazza, soula, countrya ter uspešnic Elvisa Presleya.

Uroš Perić, izvrsten in edinstven glasbenik, pianist in avtor, slovi kot izjemen vokalist in interpret pesmi iz zlate dobe bluesa, jazza in soula. V bogati karieri je s koncerti, ki so ga popeljali po Evropi, ZDA, Aziji in Afriki nastopil že v 24 državah na kar 4 kontinentih. S širokim nasmehom ter neizmerno karizmo in prikupnostjo osvaja in navdušuje občinstva vseh starosti, priznani glasbeni kritiki pa so ga oklicali za edinstvenega belega glasbenika z izjemnim črnskim glasom in dušo. Z izrazito obarvanim vokalom in značilnim načinom gibanja ter igranja na klavir pri občinstvu vedno znova izzove stoječe ovacije. Svojo ljubezen do glasbe izraža tudi z avtorskim delom, izdal je že več kot 30 albumov in kompilacij.

Omar Naber je eden najraznovrstnejših glasbenikov mlajše generacije in po mnenju mnogih eden najboljših slovenskih vokalistov. Od svoje prve zmage na izboru pesmi Evrovizije leta 2005 je nanizal številne hite, istega leta pa je bil tudi najbolj predvajan avtor v Sloveniji. Že od 16. leta se ukvarja z glasbo, jo tudi komponira, aranžira ter producira. Igra kitaro, bas kitaro in klavir. Je edini izvajalec in hkrati avtor, ki je z zmagama na EMI 2005 in 2017 kar dvakrat zastopal Slovenijo na Evroviziji. Z avtorsko skladbo Stop je leta 2005 v polfinalu Evrovizije dosegel 11. mesto, kar je najvišja uvrstitev za slovenskega moškega izvajalca doslej. Tudi on se lahko pohvali z mnogimi nastopi v tujini, nastopil je namreč že v tridesetih državah.

Tina Gorenjak, igralka, režiserka, umetnica in stand up komičarka velja za eno najbolj seksi slovenskih zvezdnic. Kot članica ansambla Slovenskega ljudskega gledališča Celje je odigrala več kot 20 gledaliških vlog. 2001 je napisala svoje prvo dramsko besedilo, monokomedijo z naslovom »Muca Maca ali Brez ljubezni mi živeti ni« ter besedilo za naslovno pesem v predstavi. Monokomedijo je več kot šestdesetkrat uspešno odigrala, istočasno pa se je s pesmijo »Muca Maca« občinstvu predstavila kot pevka. V vlogi Silve je nastopala v predstavi »5žensk.com«, ki je doživela skoraj 400 ponovitev.

------------------------------------------

Popust na Polovička.si je obračunan od redne cene vstopnice na dan koncerta

Pogoji koriščenja

Po oddanem naročilu boste prejeli e-pošto s predračunom in  nadaljnimi navodili.

Po plačilu predračuna (ali paypal plačilu) boste na e-pošto za vsako naročeno in plačano vstopnico prejeli kupon z unikatno kodo, s katerim (in osebnim dokumentom) boste vstopnico prevzeli na blagajni neposredno pred dogodkom.

Mogoče bi vas zanimalo tudi..

 1. akcija
  7€
  cena
  13€
  prihranek
  7€
  Ivan Zak & DJ Tinny v Pivnici Celjanka 2019