Kaj je Polovička.si

Polovicka.si je spletna stran, na kateri po nižji ceni od redne cene ponujamo omejeno število storitev naših partnerjev, za katere izvajamo promocijske aktivnosti.

Med takšnimi storitvami so vstopnice za koncerte, gledališke predstave in druge zabavne ter kulturne dogodke, športno-rekreativne dogodke, za gostinske, kozmetične, zdravstvene, turistične in druge storitve.

Nekatere artikle pa ponujamo tudi po redni ceni, kar je razvidno iz predstavitve ponudbe artikla in njegove cene.

Večina storitev, ki jih ponujamo na Polovička.si, izvajajo partnerji na območju Celjske regije.

 Izbrano storitev lahko na Polovicka.si naročite tako, da kliknete na ponudbo, ki je na voljo. Če je izbran artikel na zalogi (njihovo število po nižji ceni je omejeno!), ga lahko naročite kot v vsaki spletni trgovini. Ob naročilu izberete obliko plačila (po predračunu ali paypal), na e-pošto pa prejmete navodila za koriščenje naročene storitve ali artikla.

Na Polovička.si se lahko tudi registrirate, kar poenostavlja nadaljnje nakupe. Prav tako se lahko naročite na redno prejemanje e-poštnih obvestil o novih ponudbah, da ste o njih prav čas obveščeni, preden zmanjka zaloge. Vse o obdelavi vaših osebnih podatkov preberite v načelih zasebnosti.

Za pomoč smo vedno na voljo preko gumba za pomoč uporabnikom desno spodaj ter e-pošte info@polovicka.si